Over mij

Maarten - De Jonge Beleggerij

Hi, mijn naam is Maarten en leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Met deze website wil ik je graag helpen om met geld en beleggen om te laten gaan met als hoofddoel om financieel onafhankelijk te worden. Ik ben 22 jaar en heb mijn HBO afgerond. Ik ben nu 2,5 jaar bezig met persoonlijke financiën en beleggen.

Hiervoor had ik al bijbaantjes dat redelijk betaalde op die leeftijd. Doordat ik al aardig wat inkomsten had en doordat ik tijdens mijn studie nog thuis woon kwam een deel van mijn inkomen op mijn spaarrekening te staan, met nauwelijks rente. 

Om meer te halen uit mijn spaargeld ben ik zo begonnen met het zoeken op Google hoe ik hier meer uit kon halen. Ik leerde zo over beleggen en hoe je al voor een klein bedrag kon beginnen.

Op deze website wil ik mijn persoonlijke ervaring als student delen en in simpele taal uitleggen hoe je meer uit je geld kan halen.

Doordat ik zelf nog een jonge belegger ben zal ik ook boeken en andere sites aanraden waar ik zelf veel aan heb.

De Jonge Beleggerij foto

Disclaimer

Ik ben geen financieel adviseur. De informatie die wordt gedeeld op dejongebeleggerij.nl en andere (media)kanalen zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen en zijn geen koopadvies. Dit is enkel bedoeld voor informatie en entertainment.

Beleggen brengt risico’s met zich mee, je inleg kan minder waard worden. Informeer jezelf altijd goed voordat je financiële keuzes en beslissingen maakt.

De Jonge Beleggerij

Volg me op Instagram