EuroClix – Geld verdienen door je mening te geven

EuroClix logo enquête
Wil je in deze tijd ook online wat geld bijverdienen? Dan is EuroClix een goede manier. Met EuroClix verdien je geld door je mening te geven en kan je leuke prijzen winnen.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Online geld verdienen in coronatijd klinkt ideaal. Vanuit je luie stoel wat extra geld verdienen zonder dat je het huis uit hoeft, chill toch?! Daarom heb ik een account aangemaakt bij EuroClix waar je een extra zakcentje kan verdienen.

Wat is EuroClix?

EuroClix is een Nederlands bedrijf dat in 1999 is opgericht. Bij EuroClix kan je ‘Clix’ sparen die je later weer kan laten uit betalen. Je kunt Clix verdienen door enquêtes in te vullen. Ook kan je Clix verdienen door andere leden aan te brengen en door bestellingen te plaatsen bij webshops. Mocht je dus wat nodig hebben bij een bepaalde webshop is het toch mooi meegenomen als je het via EuroClix doet.

EuroClix logo enquête

Daarnaast kan je meedoen met de wekelijkse ‘LotteryClix’, een loterij waar je mee kan doen aan leuke prijzen. Je kan dagelijks een lot aanvragen om mee te doen. Tot nu toe heb ik nog niks gewonnen, maar kost het me ook amper tijd om me hiervoor aan te melden.

Enquêtes invullen met EuroClix

De makkelijkste manier om online geld te verdienen bij EuroClix is door enquêtes in te vullen. Wanneer je een account aanmaakt via deze link krijg je gelijk al 150 gratis Clix erbij. Ook verdien je gemakkelijk Clix door je contactgegevens in te vullen (20 Clix) en je persoonlijke gegevens in te vullen (110 Clix).

Wanneer je naar Clix verdienen > Marktonderzoek gaat kan je zien of er op dat moment een enquête beschikbaar is. Ook krijg ik bijna dagelijks een mailtje (vaak aan het eind van de middag) of ik mee wil doen aan een onderzoek. Wanneer je elke dag even een momentje neemt om een paar enquêtes in te vullen kan je er best leuk aan verdienen! Het kost ook niet heel veel tijd, doe het als je in de trein zit, aan het wachten bent op de bus of tijdens je (saaie) online les.

Binnen twee weekjes had ik al 1000 Clix gespaard, wat goed is voor €10,-!

Clix inwisselen met EuroClix

Bij EuroClix kan je vanaf 1000 Clix jezelf laten uitbetalen, wat neerkomt op €10,-. Toch loont het om langer door te sparen, omdat de indexering steeds hoger wordt, meer geld voor jou dus. Wanneer je 2000 Clix hebt gespaard, krijg je geen €20,-, maar €25,-! Best lekker toch?

Clix inwisselen

Wanneer je toch van plan bent om je Clix in te wisselen komt het aangevraagde bedrag binnen 4 werkdagen op je rekening.

Eigen ervaringen met EuroClix

Ik ben nu iets langer dan een maandje bezig met EuroClix en ik kan het zeker aanraden. Je zit nergens aan vast en je kan enquêtes invullen of andere links gebruiken wanneer jij maar wilt! Zeker voor de wat jongere mensen onder ons is het een leuke manier om online wat geld te verdienen. In totaal heb ik na een maand 1895 Clix gespaard wat neerkomt op €23,68. Misschien niet een hele vetpot, maar het is toch mooi meegenomen! Na een tijdje ben ik van plan om mezelf uit te betalen om vervolgens dit bedrag over te maken naar een beleggingsrekening.

Wil jij nu ook een account aanmaken bij EuroClix? Gebruik dan deze link en je krijgt gelijk 150 Clix (€1,50) cadeau!

Let op: Beleggen gaat gepaard met risico’s. Met beleggen kunt u uw inleg verliezen

Ik ben geen financieel adviseur en de content op dejongebeleggerij.nl is geen financieel advies.

De informatie op de website is gebaseerd op persoonlijke ervaringen. 

Meest recente artikelen