Affiliaties

Op deze website (www.dejongebeleggerij.nl) kan je affiliatie links tegenkomen. Als een artikel of pagina een of meerdere affiliatie links bevat, zal ik dit aangeven. 

Wil je De Jonge Beleggerij supporten, dan kan je gebruik maken van een van onderstaande affiliatie links! Hier zit ook veel voordeel voor jou in!

Semmie

Semmie Affiliatie link

Met Semmie kan je starten met beheerd beleggen. Het fijne aan Semmie is dat je verschillende beleggingspotjes kan maken. Zo kan je zelf bepalen waarvoor je wilt beleggen, zoals een wereldreis die je wilt maken of voor een huis dat je later wilt kopen. Ook kan je een gezamenlijk beleggingspotje maken.

Als je via deze bovenstaande link een account aanmaakt  je meteen €15 op je rekening van Semmie. De Semmie app kan je downloaden in de Google Play Store of via de App Store.

Peaks

Peaks Affiliatie – MAART01XN

Met Peaks kan je beleggen met je wisselgeld van pingedragen. Zo rondt Peaks een betaling van bijvoorbeeld €2.70 af naar €3.00 waardoor je bij Peaks €0.30 inlegt. Al je wisselgeld wordt wekelijks automatisch van je rekening afgeschreven en wordt belegd in Peaks. Ook kan je dagelijks, wekelijks of maandelijks inleggen. De app is zeer gebruiksvriendelijk en is gratis als je onder de 23 bent!

Je kan de Peaks app downloaden in de Google Play Store of via de App Store. 

Bux Zero

Bux Zero Affiliatie link

BuxZero is een broker waarbij je geen commissie betaalt en heeft een moderne app. Als je via deze bovenstaande link een account aanmaakt ontvang je een aandeel ter waarde van maximaal €200!

Bol.com

Bol.com Affiliatie link

Bol.com is de winkel van ons allemaal, je kan er terecht voor allerlei producten. Persoonlijk bestel ik hier vaak nieuwe leesboeken!